Kaart

Drukwerk op maat

  • Bijzondere vormen mogelijk
  • Luxe afwerkingen als foliedruk, graveren, lamineren en meer mogelijk
  • Alle formaten mogelijk

Heb je een idee voor een uniek drukwerkproject in een rare vorm of afwijkend formaat? Dat is voor ons geen enkel probleem! Wij snijden jouw visitekaartje in de vorm van uw logo of maken beursmaterialen volledig bedrukt in jouw eigen huisstijl, niks is ons te gek. Laten we er samen voor zorgen dat jouw idee werkelijkheid wordt!

Neem direct contact op

Digitaal & Sign maatwerk

Digitaal drukwerk nodig in een bijzonder of afwijkend formaat? Doordat wij beschikken over een interne drukkerij in Groningen met een uitgebreide nabewerkingsafdeling kunnen wij je voorzien van al het benodigde digitale maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan stickers en visitekaartjes in welke vorm jij maar wilt. Wij leveren al jaren maatwerk producten aan B2B, aan nationale en internationale consumenten. Onze sign afdeling is uitgerust met een modern machinepark waardoor wij snel, kwalitatief maatwerk kunnen produceren. Voorbeelden van ons sign maatwerk zijn o.a. gevelreclame, winkelaankleding en diverse wanddecoraties in elk gewenst formaat en in elk gewenste vorm.

Je vaste orderbegeleider denkt met je mee!

Wij helpen je met het gehele proces van je project; van het meedenken over het concept tot de realisatie, verdeling en transport. Daarom krijg je een vaste orderbegeleider toegewezen die je zal begeleiden bij het ontwerpen, de keuze van de juiste materialen en zal toezien op het productieproces. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jouw drukwerk op maat precies wordt zoals jij het in gedachten hebt!

Casa_Bellezza_1187

Meer informatie over onze maatwerk oplossingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf de product(en) waar u meer informatie over wilt  ontvangen en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Projecten

Bekijk hier een aantal van door ons gedrukte projecten en laat je inspireren