Web2print oplossing

Print API & Instant Design Tool

  • Productie en fulfilment door PrintAPI
  • Geen implementatiekosten
  • Wereldwijde levering
  • Maatwerk voor retailer

Print API biedt retailers de mogelijkheid om zonder investering het assortiment eenvoudig uit te breiden of op te schalen. Met behulp van onze web-to-print software koppel je namelijk eenvoudig jouw website of app met onze drukkerij en krijg je daarmee automatisch toegang tot een groot assortiment van fotoproducten. Start bijvoorbeeld met het online verkopen van posters, fotoboeken, kaarten, T-shirts of ander drukwerk. Maak hierbij gebruik van onze shopping cart of gebruik je eigen en stuur de orders volautomatisch door naar de Print API. Wij zorgen voor de fulfilment zodat jij je kan focussen op sales.

Neem direct contact op

Koppel jouw website met onze drukkerij

Via een koppeling van PrintAPI is het mogelijk om on-demand orders naar ons fulfilment center te sturen. Voor zowel de beginnende als de gevestigde ondernemer bieden we een geschikte oplossing. Zo kan je voor jouw e-commerce shop met behulp van de web plugin eenvoudig designs uploaden en toepassen op een breed scala van producten. Daarnaast biedt de REST API een meer geavanceerde koppeling tussen jouw website en onze drukkerij. Verstuur orders rechtstreeks naar onze systemen met behulp van codes en wij printen en versturen deze whitelabel naar jouw klant.

Schaal jouw assortiment eenvoudig op met behulp van de productpersonalisatiesoftware van Instant Design Tool

Met de productpersonalisatiesoftware van Instant Design Tool geef je jouw klanten de mogelijkheid om met behulp van foto’s, tekst en clipart, de producten uit jouw webshop of catalogus te personaliseren. Denk aan bijvoorbeeld cadeauartikelen, wanddecoratie of andere producten uit jouw shop. Via de website van Instant Design Tool kan je binnen één minuut een eigen tool opzetten, geheel in de huisstijl van je eigen webshop. Vervolgens ontvang je een eigen inlog waarmee je toegang krijgt tot een management paneel waarin je inzicht hebt in real-time klantdata, nieuwe producten eenvoudig zelf kan toevoegen en/of verwijderen en je eigen thema’s/templates kan ontwerpen en uploaden.

Waarom de design tool interessant kan zijn voor jou

  • Geen implementatiekosten
  • Keuze uit honderden gratis cliparts en templates
  • Handige WooCommerce plugin voor je WooCommerce site
  • Mobielvriendelijk en responsive
  • Genereer van iedere order een PDF

Met al meer dan 1500 succesvolle implementaties wereldwijd, helpt Instant Design Tool ondernemers uit diverse branches hun assortiment op te schalen en de markt van productpersonalisatie te betreden. Benieuwd hoe? Lees dan de succescases op de website en ontdek op welke wijze de design tool impact kan hebben op jouw organisatie.

Brandportal

Met onze eigen brandportal, heb je de ideale tool voor het managen van je drukwerk en het bewaken van de huisstijl. Al je drukwerk items zijn dus verzameld op één centraal punt! Met onze innovatieve drukwerk portal kun je heel gemakkelijk al je communicatiemiddelen beheren, opmaken en laten drukken. Het is in feite een eigen drukwerkshop voor je onderneming. Je hebt de volledige controle over wie er binnen je organisatie een bepaald type drukwerk kan bestellen. Je kunt de brandportal vullen met ons uitgebreide assortiment ‘standaard’ drukwerk zoals; posters, flyers, roll-up banners en nog veel meer. Ook maatwerk producten zijn voor ons geen enkel probleem.

Edtor verschillende devices
ontwerpen in de online editor
Dashboard online editor
eindproduct editor

Meer informatie over onze Web2print oplossingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf de product(en) waar u meer informatie over wilt  ontvangen en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Projecten

Bekijk hier een aantal van door ons gedrukte projecten en laat je inspireren