Chris Russell pand

CHRIS RUSSELL

Creatief partner in concept, realisatie & software-oplossingen

Chris Russell is dé creatief partner voor totaaloplossingen in reclame en print. Met ons professionele team van experts op het gebied van concept, realisatie en software-oplossingen leveren wij al 30 jaar meer dan onze klanten verwachten. Met expertise, kwaliteit en snelheid zijn wij de beste partner op de markt.

Met onze Web2Print oplossingen ontzorgen wij een groot scala aan klanten en afnemers in de vorm van totaaloplossingen. Voor elke vraag hebben wij een passende oplossing. Chris Russell heeft eigen softwareontwikkelaars & drukwerkspecialisten in dienst en een digitale drukkerij op locatie. Dat zorgt ervoor dat elk project gestroomlijnd verloopt vanaf het idee tot de uitvoering. Door alles aan te bieden vanaf één locatie kunnen we snel schakelen, hebben we korte communicatielijnen en hanteren we lagere prijzen.

Samenwerken en ontzorgen

Van complete concepten, vormgeving en realisatie tot voorraad, distributie en softwarediensten. Samen zorgen we ervoor dat elk drukwerkvraagstuk een succes wordt. Benieuwd wat Chris Russell voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

Onze merken

Feest

Direct contact opnemen

In ons creatief productiecentrum werken we met een team van meer dan 100 specialisten om al jouw printvraagstukken op te lossen. Neem direct contact op en bespreek hoe we jou en je bedrijf kunnen ondersteunen met onze printoplossingen.

Ons team

Onze specialisten staan voor je klaar.
Amer Jakupovic

Business Developer

Karlijn Schoolkate

Traffic Manager

Jorja Zimmerman

Traffic Manager

Tim Achterhof

Traffic Manager

Carmen Martina

Software Specialist

Katie Booth

Software Specialist

Martin Erends

Productiemanager

Myrdin Ernstsen

Floormanager

Roland Kok

Fotograaf & Grafisch Vormgever

Michel IJspeerd

Grafisch Vormgever

Anniek Mol

Fotograaf

Wouter Toebak

Traffic Manager

Frank Welles

Inkoop specialist

0
+
DRUKWERKSPECIALISTEN
0
PRODUCTIEVLOER
0
+
JAAR ERVARING
0
GEMIDDELDE BEOORDELING