Boeken | Bakken met Beukers

Volledige fulfilment: van online order, vormgeving, productie en opslag; tot rechtstreekse levering bij de klanten van Lot Beukers, Chris Russell regelt het.

Ook op zoek naar een manier om jouw boekproducties (deels) uit handen te geven? Chris Russell helpt graag. Benieuwd naar de mogelijkheden. Neem contact op met één van onze specialisten.

“De ruimte voor ideeën, feedback en verbeteringen heeft gezorgd voor gezamenlijke groei! Ik ervaar de samenwerking met Chris Russell als zeer prettig. Dat we dit nog lang mogen voortzetten” Lot Beukers.

Bekijk de mogelijkheden

Met drie verschillende kookboeken is Lot Beukers een perfecte fit voor Chris Russell. Kleine en grote orders die rechtstreeks geleverd worden aan de klant van de klant. Chris Russell legt de focus in de samenwerking met Lot Beukers voornamelijk op fulfilment. Dat wil zeggen dat wij alles van A tot Z organiseren en regelen. Van het ontwerp van de boeken tot de online orders, het produceren, de opslag en de verzending, alles wordt vanuit ons creatief productiecentrum geregeld.

“We zijn trots op onze samenwerking met Lot Beukers. Een gepassioneerde vrouw die daadwerkelijk een verschil weet te maken bij haar lezers. Wij dragen bij aan haar doelen en dat maakt onze samenwerking extra betekenisvol,” vertelt Peter.

In totaal verzorgen wij het gehele proces rondom drie verschillende kookboeken. Alle boeken worden digitaal gedrukt op de nieuwste Kodak machines. De kwaliteit van de boeken ligt hoog. Dit komt mede door de duurzame en kindervriendelijke materialen. Daarnaast worden de boeken afgewerkt met goudfolie voor een extra stukje kwaliteit en uitstraling.

Wil jij je eerste boek uitbrengen? Of je boek duurzamer laten produceren? Voorzien van een folie? Laat je verrassen door Chris Russell. Neem contact op met één van onze specialisten voor de mogelijkheden.

Technieken: Duurzaam producerenPrint (digitaal) • Print (offset)

Diensten: • Fulfilment • Produceren met persoonlijke begeleiding • DTP / vormgeving

Projecten

Bekijk onze topprojecten