Van Spaarvarken naar beurswolf | Youngtrader

Wilt u uw eigen boek duurzaam laten drukken?  Of heeft u ander drukwerk wat u wilt laten drukken, neem contact op met één van onze specialisten voor al uw vragen en de mogelijkheden.

Young Trader kwam naar ons toe met het verzoek hun boek te drukken. Young Trader kwam met de aanvraag om hun boek ‘Van Spaarvarken naar Beurswolf’ te bedrukken met een premium softcover afwerking. Het boek is hierbij zo geproduceerd dat het niet alleen mooi oogt, maar ook ecologisch verantwoord is.. Zowel voor de softcover als de inhoud pagina’s is gebruikt gemaakt van papier wat geen lignine bevat. Hierdoor zal het papier de mooie witte kleur behouden. Verder is er gekozen voor een mat laminaat als afwerking wat de cover een strakke uitstraling geeft.

Heeft u een boek geschreven maar bent u nog op zoek naar een drukkerij om deze  duurzaam te laten drukken. Met bijna 30 jaar ervaring in drukwerk heeft Chris Russell wat u nodig heeft. We zijn over de jaren heen gespecialiseerd in het bedrukken drukwerk. Van het drukken tot aan white label verzending. Voor meer informatie neem contact op met onze specialisten.

Neem direct contact op

Projecten

Bekijk onze topprojecten