Visitekaartjes in vorm

Visitekaartjes laten drukken gepersonaliseerd voor uw bedrijf? Wilt u visitekaartjes met een twist, bij Chris Russell maken we u wensen werkelijkheid. Met bijna 30 jaar Bieden wij opties en afwerkingen aan die geheel bij uw organisatie past.

Van Herk kwam naar ons toe met de vraag om nieuwe visitekaartjes te drukken. Deze in de vorm van hun logo. In overleg met onze specialisten is er gekozen om gebruik te maken “Silk MC” papier. Over deze papiersoort zit een speciale afwerklaag waardoor het glad aanvoelt en de inkt goed op het papier blijft liggen. De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om een zwaar papiersoort te gebruiken, afgewerkt met een mat laminaat voor een luxe ogende uitstraling.

Wilt u nieuwe, interessante visitekaartjes laten drukken? In overleg met één van onze specialisten kunt u alle mogelijkheden ontdekken die wij te bieden hebben. Van ronde visitekaartjes tot kaartjes gesneden in de vorm van uw logo. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons team van specialisten. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Neem direct contact op

Projecten

Bekijk onze topprojecten