Werknemer in productiehal

Jouw partner in retail drukwerk

  • Wij nemen alles uit handen
  • Scherpe prijzen
  • Vast contactpersoon
  • Op maat gemaakte pakketten
  • Snelle levertijden

Al jaren is Chris Russell de specialist in retail drukwerk. Ons creatief productiecentrum beschikt over een eigen; studio, print, sign, ICT en fulfilment afdeling. Hierdoor kunnen wij je snel en voordelig voorzien van promotiemiddelen en ander POS-materiaal voor op de winkelvloer.

Wij zorgen voor de verdeling van de pakketten en regelen transport naar distributiecentra of rechtstreekse verdeling naar filialen.

Neem direct contact op

Print en sign

Er is de laatste jaren flink geïnvesteerd in onze eigen interne drukkerij. Wij beschikken over 6 digitale drukpersen waaronder een Kodak Nexfinity, hebben recent een nieuwe sign-HD hal geopend van meer dan 1500 m2 en beschikken over een uitgebreide nabewerkingsafdeling.

Hierdoor kunnen wij een uitgebreid assortiment van drukwerk en grafische oplossingen aanbieden.

Fullfilment en logistiek

Chris Russell neemt het gehele proces voor je uit handen, zodat jij je kan richten op andere belangrijke taken!

Wij coördineren het gehele productieproces, vanaf het moment van bestanden aanleveren tot de logistieke afhandeling. Denk hierbij ook aan voorraadbeheer en het bundelen van filiaal specifieke pakketten. Je krijgt een vaste orderbegeleider toegewezen die ervoor zorgt dat het proces vlekkeloos verloopt!

Wij kunnen je ondersteunen met onze diensten:

Retail-3_750x750
Retail-2_750x750

Meer informatie over retail drukwerk?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons even! Omschrijf de product(en) waar u meer informatie over wilt  ontvangen en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Projecten

Bekijk hier een aantal van door ons gedrukte projecten en laat je inspireren