Printhal

Print & afwerking

  • Lage en hoge oplages
  • Kwaliteit & snel
  • Duurzaamheid

Direct mail, posters, prijskaartjes, schapkaarten, flyers en meer. Met onze printafdeling voorzie je jezelf gemakkelijk van sale- en promotiematerialen. Naast een hoogwaardige afwerking van je printopdracht, nemen we ook de fulfilment uit handen.

Neem direct contact op

Lage en hoge oplages

Zowel lage als hoge oplages kunnen verwerkt worden in onze drukkerij. Voor lagere oplages printen we via onze hoogwaardige digitale persen. Naast dat digitaal printen voordelig is bij een lagere afnamen, is ook de snelheid een voordeel.

Bij hoge oplages kan er worden gekozen voor offset drukwerk, hierdoor kan er op grote schaal voordelig gedrukt worden.

Afwerking

Lamineren, snijden, vouwen, rillen, brocheren etc. Naast dat we snel kunnen leveren, hebben we een uitgebreid aanbod qua afwerking in printing. Hierdoor kunnen we een compleet product leveren en zijn we dé partner voor de complexe printopdrachten op de markt.

Fulfilment

Wanneer, waar en hoe moet je drukwerk afgeleverd worden. Naast printen en afwerking van opdrachten, nemen wij ook fulfilment uit handen. Denk aan verdeling van POS-pakketten met daarbij transport naar meerdere distributiecentra. Hierdoor kunnen onnodige logistieke stromingen en kosten worden bespaard. Wij nemen deze zorgen uit handen!

Print-afwerking-2_750x750
Print-afwerking-3_750x750

Meer informatie over print & afwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf de product(en) waar u meer informatie over wilt  ontvangen en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Projecten

Bekijk hier een aantal van door ons gedrukte projecten en laat je inspireren