Gallagher Europe BV

Meer aandacht trekken naar de schappen in uw winkel met promotiemateriaal met uw eigen logo? Overweeg een wobbler voor meer diepte en beweging in uw display. Bij Chris Russell kunt u terecht voor niet alleen wobblers maar ook voor plafondhangers, stickers en nog veel meer drukwerk voor uw bedrijf.

Gallagher kwam naar ons met de drukopdracht om een groot aantal wobblers in meerdere varianten te printen. Ze kwamen zelf met erg mooie ontwerpen die we in een ronde vorm van 120mm x 120mm hebben gedrukt. Dit hebben we gedaan op een zwaarder papiersoort (350 gram invercoat Creato) wat de wobblers ook nog een luxe uitstraling geeft. Invercoat is een houtvrij papiersoort wat dus zal voorkomen dat het papier overtijd vergeelt en is ook nog eens ecologisch verantwoord. De wobblers hangen aan de schappen aan een 7,5cm lange wiebelaar.

Zoekt u naar promotiemateriaal met uw eigen logo? Kijk eens naar de mogelijkheden van een wobbler. Een wobbler geeft niet alleen een nieuwe dimensie aan uw displays maar ook leidt het tot meer impulsaankopen van klanten. Geef uw displays een nieuwe look en neem snel contact op met één van onze specialisten.

Neem direct contact op

Projecten

Bekijk onze topprojecten