Boeken

Almanak drukken

  • De snelste levertijd
  • Elk gewenst formaat
  • Alles onder één dak
  • De beste drukkwaliteit

Wil jij de mooie herinneringen van het afgelopen jaar vastleggen? De leukste gebeurtenissen en meest bijzondere momenten kan je af laten drukken in een almanak bij Chris Russell. Bij ons kan je jouw jaarboeken snel laten bedrukken, voor een voordelige prijs. Zit het formaat waar je aan denkt er niet tussen in onze webshop? Maatwerk is bij ons altijd mogelijk.

Neem direct contact op

Jaarboek maken tips

Zoveel momenten en gebeurtenissen in een jaar. Maar welke informatie leg je nou vast in een almanak?

  • Een lijst van alle medewerkers van het bedrijf. Zorg er ook voor dat er van iedereen een foto is zodat iedereen herinnert wordt.
  • Zorg voor een goede lay-out. Denk aan een inhoudsopgave, voorwoord en eventueel een dankwoord.
  • Vul de pagina’s met hoogtepunten van het jaar, grappige uitspraken, ingezonden stukken of andere interessante informatie.
  • Tot slot, laat jouw almanak drukken bij Chris Russell!

Almanak opties

Als je voor een almanak gaat uit onze webshop kan je kiezen uit verschillende formaten. Ga je voor een A4, A5 of A6 formaat? Je kan ook kiezen uit verschillende covers zoals een hardcover, softcover of een wire-o boek. Je kan zelfs kiezen uit verschillende papiersoorten!

Jaarboek ontwerpen

Om er voor te zorgen dat jouw jaarboeken geschikt zijn voor onze printers kan je een gratis In-Design sjabloon ontvangen. Deze kan je aanvragen door contact met ons op te nemen. Geeft hierbij duidelijk uw gewenste formaten aan. Zo zorgen we er samen voor dat de productie goed verloopt.

Contact

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, krijgt je direct een eigen contactpersoon toegewezen die je tijdens het hele bestelproces ondersteunt. Jouw contactpersoon denkt met je mee en zorgt ervoor dat het gehele proces soepel verloopt en dat jouw bestelling op tijd naar je toe wordt gestuurd. Zit jouw gewenste formaat, cover of papiersoort er niet tussen? Ook dan denken wij graag met je mee! Vraag dan een offerte aan of vul het contactformulier in!

Meer informatie over almanak drukken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf de product(en) waar u meer informatie over wilt  ontvangen en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Projecten

Bekijk onze topprojecten