Maatwerk, marketing en een mooie boodschap in een reclamedrukwerk actie?  In tijden van Corona kwam Cocon met een prachtig idee waarbij ze de samenwerking met Chris Russell aan zijn gegaan.

Heeft u ook een bijzonder reclamedrukwerk idee en bent u op zoek naar het bedrijf om dit samen mee uit te voeren? Chris Russell biedt hulp op maat aan, met bijna 30 jaar ervaring op het gebied van drukwerk op maat valt er altijd een mogelijkheid te vinden met een van onze specialisten.

Cocon kwam naar Chris Russell toe met een bijzonder reclamedrukwerk project. Om positiviteit en een lach op mensen hun gezicht te verspreiden, was het idee om een flyer te maken van een stevig papiersoort om hierin een uitdrukbare bril te maken. Deze kan men dan uitdrukken, dragen en op sociale media hier mooie foto’s van delen. Zo verspreiden mensen niet alleen prachtige foto’s met een grappige bril, maar maken ze ook gratis reclame voor het bedrijf, Win-

Heeft u een idee en bent u benieuwd naar de mogelijkheden in reclamedrukwerk? Chris Russell drukt niet alleen uw drukwerk maar kan ook meedenken aan oplossingen. Neem contact op met ons team van specialisten voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Neem direct contact op

Projecten

Bekijk onze topprojecten