Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor medewerkers, klantrelaties of partners? Misschien is een gepersonaliseerde borrel box iets voor u. Chris Russell biedt dit en nog veel meer gepersonaliseerde cadeaumogelijkheden aan.

Huize Odoorn stapte naar Chris Russell met het idee om borrelboxen cadeau te geven. Het idee was een borrel box met allerlei lekkernijen in een bedrukte doos met premium gepersonaliseerde kaarten. Met een duidelijke opdracht zijn we aan de slag gegaan. De doos is versierd met een groot formaat sticker met daarop een door huize Odoorn aangeleverde afbeelding. In de doos was het verzoek een kaart erbij te leveren. Deze is gedrukt van stevig en ecologisch verantwoord papier wat niet alleen een mooie uitstraling heeft, maar ook duurzaam is.

Heeft u een idee voor een gepersonaliseerd cadeau voor collega’s of dergelijke en bent u op zoek naar een drukker om dit waar te maken, bij Chris Russell kunt u met al u ideeën terecht. Van Gepersonaliseerde merci verpakkingen tot borrelboxen. Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie.

Neem direct contact op

Projecten

Bekijk onze topprojecten