Niet alleen prachtige boeken uitbrengen, maar ook nog wetende dat deze duurzaam gedrukt en verzonden zijn. Ontdek de mogelijkheden bij Chris Russell.

Bent u ook op zoek naar een drukkerij die uw boeken kan drukken naar uw wensen en dit ook nog duurzaam weet te doen? Chris Russel biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden aan. Van gerecycled papier tot en met productieprocessen die CO2 neutraal worden gemaakt, neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten.

Het project dat wij van Chris Russell binnen hebben gekregen van de organisatie Voys is niet alleen opvallend mooi, maar ook erg duurzaam. Voys kwam met een duidelijk doel; een duurzaam boek met luxe uitstraling. Zo hebben wij voor het bedrukken van de boeken uitsluitend gebruik gemaakt van milieuvriendelijk papier. Zo is het papier wat voor het binnenwerk gebruikt is 100% gerecycled. Hierbij is niet alleen het papier van duurzame herkomst maar ook alle processen zijn zo groen mogelijk gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het drastisch terugbrengen van de CO2 uitstoot tijdens het transport. Ondanks dat er toch nog een kleine hoeveelheid uitstoot plaatsvindt, wordt dit gecompenseerd door nieuwe bomen te planten.

Bent u benieuwd naar al onze duurzame boekwerken? Onze drukspecialisten staan iedere dag van de week klaar om vragen te beantwoorden.

Neem direct contact op

Projecten

Bekijk onze topprojecten