Printhal

Copyshop Groningen

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Goedkoop printwerk
  • Op zondag open

Op zoek naar de beste copyshop van Groningen? Bekijk dan onze website eens!

Neem direct contact op

Voor al jouw drukwerk

Chris Russell is dé copyshop van Groningen voor al jouw drukwerk. Denk hierbij aan boeken, visitekaartjes en posters, maar bijvoorbeeld ook aan foto’s op canvas, aluminium of hout. We zijn inmiddels al meer dan 25 jaar actief in de drukwereld en dit zie je ook duidelijk terug in de kwaliteit van ons drukwerk. Met meer dan 150 professionele medewerkers mogen wij ons dé copyshop van Groningen noemen

Prijzen

Wij streven er naar altijd de laagste prijzen te hebben van Groningen. Hiervoor hebben we een eigen moderne drukkerij, met machines als de Kodak NexPress en de NexFinity. Deze persen staan erom bekend met een hoge scherpte en kleurechtheid te printen, waardoor het ook nog eens van uitstekende kwaliteit is. Neem een kijkje op onze webshop voor een overzicht van alle huidige prijzen

Openingstijden

Onze klantenservice is zeven dagen per week bereikbaar en dus ook op zondag open. De openingstijden van de klantenservice zijn als volgt:

Maandag tot en met vrijdag: 8:00 – 21:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 18:00

Bij het bestellen van je producten kun je er ook voor kiezen om je bestelling op te halen. Dit kan alleen op doordeweekse dagen van 8:00 uur tot 19:00 uur. Zit je in tijdnood en wil je toch graag je bestelling ophalen in het weekend? Dan kun je hiervoor een afspraak maken door te bellen naar 050 – 314 44 07.

Service

Wij staan bekend om onze service. Zo staan onze professionele vormgevers altijd voor je klaar om met je mee te denken over jouw creatieve concept. Daarnaast krijg je bij het plaatsen van een bestelling bij Chris Russell een eigen contactpersoon toegewezen die je ondersteunt in het hele bestelproces. Je contactpersoon denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles soepel en volgens schema verloopt.

Kortom: Ben je op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare copyshop in Groningen? Dan is Chris Russell dé copyshop voor jou!

Meer informatie over copyshop Groningen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf de product(en) waar u meer informatie over wilt  ontvangen en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Projecten

Bekijk onze topprojecten