Printhal

Flyers drukken

  • Kleine en grote oplages
  • Kwaliteit & snel
  • Goedkope flyers drukken
  • Flyers op maat

Flyers drukken doet u in alle verschillende formaten gemakkelijk bij Chris Russell. Wij bieden alle standaard formaten aan maar maatwerk is ook mogelijk!

Neem direct contact op

Vertrouwd flyers laten drukken

Wanneer je flyers laat drukken bij Chris Russell, ben je verzekerd van een mooi resultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring en een team van meer dan 150 medewerkers, kunnen wij de mooiste flyers drukken van Groningen. Wij hebben een modern eigen machinepark met enkel de beste persen. Dit zorgt voor hoge scherpte en kleurechtheid. Kortom: flyers laten drukken doe je bij Chris Russell.

Flyers drukken op elk formaat

Wij kunnen flyers drukken op elk formaat. Wij raden je echter aan om, voordat je een offerte aanvraagt, eerst eens te kijken op onze webshop. Hier bieden wij een groot aantal standaardformaten flyers al aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld A3 tot en met A8, of vierkante flyers. Hier bieden wij ook zowel enkelzijdige als dubbelzijdige bedrukking aan op meerdere papiersoorten en met meerdere afwerkingen. Staat jouw gewenste formaat er niet tussen? Dan kan je en offerte opvragen voor maatwerk. Je krijgt dan zo snel mogelijk een offerte op maat van ons.

Let op: onze levertijden kunnen bij maatwerk afwijken.

Snel flyers laten drukken

Wanneer je flyers bestelt uit onze webshop, kan je kiezen voor een spoedlevering. Als je dan voor 12:00 uur bestelt, heb je de flyers morgen in huis. Wanneer je hier niet voor kiest, worden de flyers ook binnen enkele dagen thuisbezorgd. Dit geldt zowel voor een lage, als een  hoge oplage. Is het 12:00 uur geweest, maar heb je de flyers toch morgen nodig? Bel ons dan zo snel mogelijk op 050 – 314 44 07. In overleg is er vaak veel mogelijk

Voor de allersnelste levering, kunt u ervoor kiezen om uw flyers af te halen in Groningen. Wij laten het jou dan direct weten wanneer je flyers gedrukt zijn, zodat je ze zo snel mogelijk kunt ophalen. Je kan ons vinden aan de Osloweg 75 te Groningen. Flyers afhalen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 19:00 uur. Wil je jouw bestelling in het weekend ophalen? Maak dan een afspraak door te bellen met 050 – 314 44 07.

Persoonlijke begeleiding

Bij Chris Russell ben je verzekerd van de beste service. Zo krijg je een contactpersoon toegewezen zodra je een bestelling plaatst, die ervoor zorgt dat het productieproces volgens schema verloopt. Wanneer je  moeite hebt met het maken van een passend ontwerp flyers, kan je dit ook laten doen door een van onze ervaren vormgevers. Neem dan contact op voor meer informatie en prijzen.

Meer informatie over flyers drukken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf de product(en) waar u meer informatie over wilt  ontvangen en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Projecten

Bekijk onze topprojecten