Boeken

Jaarboek drukken

  • Snelle levering
  • Goedkoop jaarboek drukken
  • Jaarboeken op maat
  • De hoogste kwaliteit

Hoe leuk is het om alle gebeurtenissen vast te leggen in een jaarboek, ook wel almanak genoemd. Verzamel foto’s, hoogtepunten en andere leuke stukken over jouw bedrijf in de jaarboeken van Chris Russell. Je kan je eigen jaarboek maken in onze online editor! Wij leveren verschillende formaten en covers. Een jaarboek is een leuke herinnering aan jouw bedrijf voor je collega’s en je klanten!

Neem direct contact op

Wat hoort er in een jaarboek?

Wat hoort er nou echt in een jaarboek? Wat erg belangrijk is zijn foto’s van iedereen uit het bedrijf. Zo wordt er nooit vergeten wie er in dat jaar gewerkt heeft. Zorg vervolgens voor een goede lay-out. Een inhoudsopgave is erg belangrijk. Vervolgens schrijf je een voorwoord en als laats een dankwoord. Vul de rest van de pagina’s met hoogtepunten van het jaar, ingezonden stukken van collega’s of andere interessante informatie en dan is jouw jaarboek af! Het enige wat je dan nog hoeft te doen is jouw jaarboek maken in onze online editor en bestellen maar!

Jaarboek op maat

Wij bieden verschillende formaten aan in onze webshop. Er is keuze uit een A4 formaat, een A5 formaat en een A6 formaat. Ook zijn er verschillende covers om uit te kiezen namelijk; een hardcover, een softcover of een wire-o boek. Er is zelfs keuze tussen verschillende papiersoorten. Zit er iets niet tussen? Maatwerk is bij ons altijd mogelijk! Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zelf jaarboeken maken?

Wil je zelf jouw jaarboek maken? Ontwerp jouw jaarboek gemakkelijk en snel met de online editor. Onze online editor is heel gemakkelijk in gebruik. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan staat onze klantenservice voor u klaar! Is jouw jaarboek al print klaar? Download dan je pdf. Om er voor te zorgen dat jouw jaarboek geschikt is voor onze printers kan je een gratis In-Design sjabloon ontvangen. Deze kan je aanvragen door contact met ons op te nemen.

Jaarboek op maat

Heb jij een eigen idee over hoe jouw jaarboek er uit moet zien? Dan zit je bij Chris Russell goed! Wij leveren jaarboeken op maat. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Meer informatie over jaarboek drukken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf de product(en) waar u meer informatie over wilt  ontvangen en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Projecten

Bekijk onze topprojecten