Prijskaarten

POS

  • Snel en voordelig
  • POS op maat
  • In kleine én grote oplages
  • De beste drukkwaliteit

Laat de producten uit jouw winkel goed opvallen! Bedruk POS materiaal bij Chris Russell. Wij bedrukken POS materiaal zoals posters en banners voor jouw winkel. Wij bedrukken het POS materiaal ook in kleine oplages. Heeft u een bijzonder formaat in gedachten? Geen zorgen, bij ons kan POS materiaal op maat gemaakt worden.

Neem direct contact op

Soorten POS materiaal

Wij weten hoe belangrijk bedrijfspresentatie is. Bij Chris Russell kan je jouw mooiste en opvallendste reclame drukwerk bedrukken zoals posters, banners, raamborden en baliebordjes. Er wordt gewerkt vanuit kennis en enthousiasme om zo tot de meest creatieve, commerciële uitingen te komen.

POS materiaal in kleine én grote oplages

Van plafondhanger tot lifesize display, wij produceren jouw POS materiaal in grote én kleine oplages in onze webshop. Wil je meer banners maken of posters bestellen dan wat er tussen de opties staat? Vraag dan hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Point of sale op maat

Zit het formaat of de vorm er niet tussen voor jouw POS materiaal? Neem dan contact op met ons op of vraag een offerte aan. Wij denken graag met u mee. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij het formaat of de vorm van het POS materiaal krijgt die het beste bij jouw winkel past.

Snel en voordelig POS materiaal

Voor POS materiaal wil je natuurlijk niet te veel betalen. Bij Chris Russell bedrukken wij alles digitaal, waardoor we vaak goedkopere oplages kunnen bedrukken. Heb je banners of posters besteld? Wij zorgen er voor dat je snel gebruik kan maken van jouw bedrukte POS materiaal.

Meer informatie over POS?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf de product(en) waar u meer informatie over wilt  ontvangen en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Projecten

Bekijk onze topprojecten