Printhal

Posters drukken

  • Kleine en grote oplages
  • Kwaliteit & snel
  • Posters op maat
  • Goedkope posters

Wil jij jouw product of dienst graag met jouw doelgroep delen? Laat jouw product of dienst dan afdrukken op een poster! Bij Chris Russell kan je goedkoop en snel posters bestellen. Je kan zelf je posters ontwerpen of direct posters kopen door je eigen pdf-bestand te uploaden. Wij hebben verschillende soorten afmetingen van posters maar wij leveren ook maatwerk. Ontwerp eerst je poster of bestel direct!

Neem direct contact op

Snel en goedkoop drukken

Wil je snel en goedkoop posters bestellen? Wij zorgen er voor dat je snel van je posters gebruik kan maken. Doordat wij de productie zelf doen, hebben wij invloed op het gehele productieproces. Hierdoor kan jij jouw posters kopen voor een zeer scherpe prijs.

Posters ontwerpen

Heb jij een gaaf idee? Ontwerp eenvoudig zelf je posters bij Chris Russell in onze online editor. Het is heel gemakkelijk. Kies eerst het formaat, voeg vervolgens een afbeelding en de tekst toe en je bent klaar om jouw posters te bestellen! Heb je al een ontwerp? Dan kan je deze ook direct als bestand uploaden.

Posters op maat

In onze webshop heb je keus uit verschillende papiersoorten en formaten! Zit het formaat of de papiersoort die jij voor ogen hebt er niet tussen? Geen zorgen, wij leveren ook maatwerk. Bij interesse in maatwerk, neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over posters drukken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf de product(en) waar u meer informatie over wilt  ontvangen en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Projecten

Bekijk onze topprojecten