Diagnoptics - Handleiding en gebruiksaanwijzing

Op zoek naar een ecologische drukkerij om uw handleiding te laten drukken? Of heeft u ander papierwerk wat gedrukt moet worden voor uw bedrijf? Wij van Chris Russell hebben bijna 30 jaar drukwerkervaring. Met veel keuze aan ecologisch verantwoorde keuzes zit er geheid iets tussen voor uw bedrijf.

Wij van Chris Russell werden benadert door Diagnoptics om een reeks handleidingen voor hun apparatuur te drukken. Van korte en kleine gebruiksaanwijzingen, tot uitgebreide dikkere handleidingen beide in verschillende talen. Gedrukt met een cover en ecologisch verantwoord papier (260 grams Invercote creato) met een binnenwerk van een houtvrij, gestreken papier met een zijdemat oppervlak (150 grams Silk MC). Wat samen maakt voor een stevige handleiding met een luxe uitstraling.

Zoekt u een ecologische drukkerij die alles bedrukt van handleidingen tot relatiegeschenken?. Onze specialisten helpen u graag met het laten drukken van al het drukwerk wat u nodig kunt zijn. Voor meer informatie over drukwerkmogelijkheden kunt u contact opnemen met één van onze specialisten.

Neem direct contact op

Projecten

Bekijk onze topprojecten