Bordspellen | Filosovaardig

Printen, stansen en cacheren: de productie van een bordspel dat zorgt voor verbinding. Filosovaardig verbond zich voor dit project aan Chris Russell.

Heb jij een unieke productievraag? Chris Russell helpt graag om jouw ideeën te realiseren tot tastbaar eindproduct. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze specialisten.

Ontdek de mogelijkheden

Met behulp van opdrachten brengt het spel Hikes kinderen en volwassenen in verbinding. Hikes is een spel dat geproduceerd is voor Filosovaardig, een inspiratieplatform voor filosoferen met kinderen.

Hikes is niet het eerste spel dat bij Chris Russell is geproduceerd. “We werken al tien jaar samen met Chris Russell voor de uitgaven van onze spellen en kaartensets. We hebben wel eens met andere drukkers samengewerkt maar Chris Russell springt er toch echt bovenuit. Er wordt altijd goed meegedacht, eventuele problemen worden opgelost, het drukwerk is altijd van hoge kwaliteit en wordt op tijd geleverd” aldus Filosovaardig.

Tijdens de ontwikkeling van het spel hikes heeft Chris Russell onder andere een adviserende rol gespeeld. Zo is er gekeken naar de formaten van het spel. Voor Filosovaardig was het eindformaat een belangrijk aandachtspunt omdat het spel per brievenbuspost verzonden moet kunnen worden. Daarnaast hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om duurzaam te drukken. Dankzij de fijne samenwerking is het spel inmiddels duizenden keren gedrukt en per brievenbuspost opgestuurd, een groot succes!

Het spel Hikes bestaat uit 225 opdrachtkaarten, 3 startkaarten, 22 vlagkaarten plus een handleiding passend in een op maat gemaakte speldoos met interieur. Meer informatie over het spel Hikes vind je op de website van Filosovaardig.

Altijd al een bordspel of kaartenset willen maken? Laat je verrassen door Chris Russell. Neem contact op met één van onze specialisten voor de mogelijkheden.

Technieken: Duurzaam produceren • Print (digitaal) • Print (offset)

Diensten: • Produceren met persoonlijke begeleiding • DTP / vormgeving

Projecten

Bekijk onze topprojecten