Decorstukken

Heeft u muurdecoratie ideeën voor die lege plek op uw muur of bent u decor nodig voor een musical? Van alles is mogelijk met ons gerecyclede honinggraatkarton. Neem contact op met ons team van specialisten en ontdek alle mogelijkheden.

Van Noorderlink kregen we de opdracht decorstukken te bedrukken voor een tv-show die opgenomen werd. Als aankleding van het decor wouden ze gebruik maken van bedrukte honinggraatkarton decorstukken. Hierbij moest het neergezet kunnen worden en uit zichzelf blijven staan. Bij voorkeur van recyclebaar materiaal. In samenwerking met onze ontwerpstudio zijn we met Noorderlink tot een serie mooie ontwerpen gekomen. Een aantal voordelen die gehaald zijn uit het drukken op honinggraatkarton is dat het karton niet kromtrekt. Met de bijgeleverde voetjes, tevens ook gemaakt van honingraatkarton, kan het stevig rechtop blijven staan.

Ideeën voor muurdecoratie, decorstukken of iets anders. Stevig, licht en recyclebaar. De mogelijkheden met honinggraatkarton zijn eindeloos. U kunt zelf met ontwerpen komen of samen met ons ontwerpteam wat moois samenstellen. De decorstukken kunnen tevens ook in elke gewenste vorm worden gesneden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze specialisten.

Neem direct contact op

Projecten

Bekijk onze topprojecten