Rituals | Pocketformaat notitieboekje

Een gepersonaliseerd notitieboekje in klein formaat in de stijl van uw bedrijf? Hardcover of softcover, met of zonder ringband, bij Chris Russell maakt u de keuzes. In overleg met onze specialisten kunt u notitieboekjes laten drukken precies zoals u ze wilt.

Een serie softcover notitieboekjes in A5 formaat, of toch hardcovers van A6 formaat. Allemaal keuzes om te overwegen. Extra stevige pagina’s of dan toch een ringband. Samen met onze specialisten kunt u alle keuzes in overweging nemen. Met bijna 30 jaar drukwerkervaring kunt u bij ons terecht voor al u drukwerk. Neem voor meer informatie over notitieboekjes of andere drukwerken contact op met één van onze specialisten.

Bij Rituals gelooft men dat iedereen een balans moet vinden tussen zijn of haar drukke leven en ontspanning. Voor de gepersonaliseerde notitieboekjes is daarom ook gekozen om deze een luxe uitstraling te geven. Dit onder andere door gebruik te maken van HVO 120 grams papier voor het binnenwerk, wat een beetje grover papier is wat het uitermate geschikt maakt om op te schrijven. De cover is gedrukt op 260 grams Invercoat Creato wat een papiersoort is dat erg mooi met kleur bedrukt kan worden. Beide van deze papiersoorten zijn houtvrij wat betekend dat het ook nog eens duurzaam is. Om de uitstraling af te maken is de omslag afgewerkt met goudfolie, wat de luxe uitstraling nog extra benadrukt.

Neem direct contact op

Projecten

Bekijk onze topprojecten