CR_LinkedIn_Post_Transparant

Textiel bedrukken

  • Snel en voordelig
  • Hoge drukkwaliteit
  • Kleine en grote oplages
  • Toepasbaar op diverse materialen en kleuren

Door middel van de geavanceerde textielprinttechniek DTF (direct-to-film) kun je eenvoudig en snel werkkleding of promotiemateriaal laten bedrukken. Of het nu gaat om een fullcolour opdruk op een hoodie voor een beurs, linnen tassen met logo of sportkleding voor een event, textiel bedruk je bij Chris Russell.

Neem direct contact op

Textiel bedrukken met een DTF printer

Elk gewenst design wordt in de DTF printer op thermoplastisch polyester geprint. De DTF printer produceert op hoogwaardige fotokwaliteit. Omdat peelen niet nodig is kunnen wij verfijnde prints met een groot kleurenspectrum op textiel drukken tot één pixel groot. Onder elk design wordt een witte deklaag toegevoegd. Door deze technologie is de DTF printer uitermate geschikt voor zowel donkere als lichte kleding. Na het printen van het design wordt de afdruk aan de hand van de transferpers op het textiel geperst onder een temperatuur van maximaal 150 Celsius. Na de transfer is de textielbedrukking niet voelbaar waardoor het veel draagcomfort biedt.

Gepersonaliseerd textiel

Met de DTF printer is het eenvoudig om gepersonaliseerd textiel te bedrukken. Van grote oplages met gelijke designs tot gelijke designs met een unieke toevoeging. Kies je voor een batch van honderd gelijke textielproducten met logo, dan kunnen wij deze producten nog persoonlijker maken door middel van unieke toevoegingen zoals bijvoorbeeld een naam. Nieuwe werknemer? Geen probleem, wij leveren direct gepersonaliseerd werkkleding met naam van de nieuwe werknemer.

Textiel design

Onze specialisten helpen graag met het ontwerpen, meedenken of drukklaar maken van designs zodat de definitieve textielbedrukking altijd de hoogst gewenste kwaliteit heeft.

Unieke designs kunnen worden ontworpen in ons creatieve productiecentrum, maar ook sparren over een bestaand ontwerp doen wij graag! Pasklare designs die rechtstreeks worden aangeleverd zullen eveneens door onze specialisten gecontroleerd worden voor deze naar de productievloer worden doorgezet.

Grote en diverse oplages textiel bedrukken

Met een snelheid van 11 meter per uur en een perstijd van 10 seconden per product kunnen wij op hoog tempo grote oplages textiel bedrukken. Door onze vaste voorraad textiel en het moderne machinepark garanderen wij een gestroomlijnd proces van bestelling tot levering.

Eigen producten bedrukken? Bij Chris Russell is het mogelijk om eigen producten aan te leveren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om alleen transfers te printen zonder plaatsing op het textiel.

Voordelen van textiel bedrukken met DTF

  • Logo’s, teksten en afbeeldingen in verschillende formaten
  • Full colour bedrukking met hoog kleurenspectrum
  • Diverse textiel materialen
  • Lichte en donkere kleuren textiel
  • Pasnauwkeurig geprint en bedrukt
  • Hoge kwaliteit bedrukkingen

Meer informatie over textiel bedrukken?

Benieuwd naar de mogelijkheden van textiel bedrukken voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Projecten

Bekijk onze topprojecten