Visitekaartjes

Visitekaartjes drukken

  • Snelle levering
  • Goedkoop
  • Visitekaartjes op maat
  • De hoogste kwaliteit

Wil jij jezelf onderscheiden van de rest? Bij Chris Russell kunnen wij goedkoop visitekaartjes drukken in de meest opvallende en unieke vormen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk gebruik kan maken van jouw visitekaartjes. Je kan kiezen uit onze standaardformaten maar maatwerk is ook mogelijk. Met visitekaartjes bedrukt door Chris Russell, val je pas echt op!

Neem direct contact opVisitekaartjes drukken

Visitekaartjes ontwerpen

Wil jij je eigen visitekaartjes ontwerpen of wil je bijvoorbeeld een visitekaatje met foto? Je kan jouw visitekaartjes maken in onze handige online editor maar je kan ook een pdf-bestand uploaden. Naast onze online editor, kan je jouw visitekaartjes ook ontwerpen in Adobe InDesign. Onder het kopje ‘specificaties’ kan je de aanleverspecificaties vinden of een template downloaden. Met behulp van de aanleverspecificaties kunt je er ook voor kiezen om de visitekaartjes te ontwerpen in bijvoorbeeld Photoshop of Canva.

Snel en Goedkoop visitekaartjes drukken

Voor je visitekaartjes wil je natuurlijk nooit te veel betalen. Doordat wij jouw visitekaartjes in onze eigen drukkerij bedrukken, kunnen we ze jou goedkoper aanbieden. Hierdoor kunnen wij ook een hoge kwaliteit en een snelle levering bieden. Wanneer je jouw visitekaartjes bestelt bij Chris Russell, heb je de keuze om je bestelling te laten verzenden, of bij ons op te halen.

Afmetingen visitekaartjes

Als je visitekaartjes wilt laten bedrukken uit onze webshop, kan je kiezen tussen onze standaardafmetingen. Kiest je uit de afmeting 8,5 x 5,5 cm of de afmeting 5,5 x 8,5 cm? De visitekaartjes zijn al te bestellen vanaf 50 stuks.

Visitekaartjes op maat

Heb jij een uniek idee of zitten de afmetingen van het visitekaartje die jij wilt er niet tussen? Chris Russell drukt visitekaartjes op maat. Ben je bijvoorbeeld fotograaf? Wij kunnen de visitekaartjes in de vorm van een camera drukken. Ook een visitekaartje in de vorm van het logo van jouw bedrijf is mogelijk. Hiermee laat je gegarandeerd een positieve indruk achter. Neem hier contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie over visitekaartjes drukken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf de product(en) waar u meer informatie over wilt  ontvangen en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Projecten

Bekijk onze topprojecten